MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jeśli melisę suszymy jeszcze latem, najlepszą opcją będzie...
fot. pixabay.com

Te zioła warto ususzyć jesienią i cieszyć się nimi przez całą zimę. Wykorzystasz je nie tylko w kuchni

Melisa

Jeśli melisę suszymy jeszcze latem, najlepszą opcją będzie ta na świeżym powietrzu. Zimą również można to zioło spokojnie suszyć, w tym wypadku wystarczy nam ułożenie łodyżek na tacce, a tackę wystarczy położyć na grzejniku. Można też do tego wykorzystać suszarkę elektryczną, odpowiednia temperatura do suszenia melisy to 30-35 st. C.

Zobacz również

Blisko 6,7 mln zł na odbudowę oranżerii ogrodu botanicznego UJ w Krakowie

NOWE
Blisko 6,7 mln zł na odbudowę oranżerii ogrodu botanicznego UJ w Krakowie

Zderzenie samochodów na drodze powiatowej

NOWE
Zderzenie samochodów na drodze powiatowej

Polecamy

Trzecia tablica rejestracyjna. To trzeba wiedzieć, by uniknąć problemów

Trzecia tablica rejestracyjna. To trzeba wiedzieć, by uniknąć problemów

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

5 powodów, dla których warto odwiedzić Bułgarię

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód

Wyśmienite kotlety po kowalsku. Najlepsze na duży głód