Oliwia Piech z maleńkich Studzienic (sołectwo Pszczyny) coraz bliżej finału 6. edycji programu Master Chef Junior.
Za nami 8. odcinek, w którym Oliwia zaprezentowała przegrzebki z boczkiem podanymi z puree z zielonego groszku i piersią z kaczki.
- Perfekcyjne, doskonałe danie. Mogłabym je podawać w swojej restauracji - powiedziała jurorka Anna Starmach.
Oliwia znalazła się w piątce najlepszych uczestników programu.
Gościem ósmego odcinka był Rafał Fidyt z Tychów, finalista 9. edycji Master Chefa, programu, który ma ogromną oglądalność i gwarantuje uczestnikom rozpoznawalność, o czym Rafał również się przekonał.
Oliwii kibicują całe Studzienice.
Lody kawowe z kajmakiem
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?