MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
„Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów”...
fot. https://www.facebook.com/kuchniastaropolska

Mięso było luksusem. Dawne przepisy przypominają kuchnię wegańską. Prof. Jarosław Dumanowski zdradza tajniki kuchni staropolskiej


„Moda bardzo dobra smażenia różnych konfektów”
Radziwiłłowska książka kucharska spisana około 1686 roku

Zobacz również

„Bez znieczulenia”  Andrzej Grajewski:  Urodzeni po to, żeby wygrywać

„Bez znieczulenia” Andrzej Grajewski: Urodzeni po to, żeby wygrywać

Kontuzja reprezentanta Polski na rozgrzewce? Dziwne zachowanie

Kontuzja reprezentanta Polski na rozgrzewce? Dziwne zachowanie

Polecamy

Czy znasz Mewie Rewy? Nadbałtycka atrakcja rodem z Malediwów

Czy znasz Mewie Rewy? Nadbałtycka atrakcja rodem z Malediwów

Wydałam 5 zł i już nie muszę przedłużać swoich paznokci. Od dzisiaj tipsom mówię NIE

TYLKO U NAS
Wydałam 5 zł i już nie muszę przedłużać swoich paznokci. Od dzisiaj tipsom mówię NIE

To pyszne ciasto z malinami zrobisz w 10 minut. Nie potrzebujesz nawet miksera

To pyszne ciasto z malinami zrobisz w 10 minut. Nie potrzebujesz nawet miksera