Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do...
fot. Sergii Baibak/Getty Images

Jakie grzyby można suszyć, a jakie marynować, mrozić i kisić? Zobacz, jak łatwo zrobić przetwory z grzybów na zimę. Podajemy przepisy i rady

Grzyby w occie, jak i te kiszone, to ich postać gotowa do spożycia. W przypadku mrożonych i suszonych konieczna jest jednak ich obróbka przed jedzeniem – chyba, że używamy sproszkowanych jako przyprawy.

Zobacz również

Zakopane. Groźny wypadek na DK47. Droga zablokowana

NOWE
Zakopane. Groźny wypadek na DK47. Droga zablokowana

Nocne życie na Krupówkach. Jest muzyka, pamiątki i sporo turystów ZDJĘCIA

Nocne życie na Krupówkach. Jest muzyka, pamiątki i sporo turystów ZDJĘCIA

Polecamy

Zanim dasz komuś łyka, zastanów się dwa razy. Oto, co ci grozi

Zanim dasz komuś łyka, zastanów się dwa razy. Oto, co ci grozi

Obłędny mus truskawkowy. Jest lekki jak chmurka i nieziemsko smakuje

Obłędny mus truskawkowy. Jest lekki jak chmurka i nieziemsko smakuje

Sensacyjna Pszczyna. Spotkania z autorami powieści z dreszczykiem i inne atrakcje

Sensacyjna Pszczyna. Spotkania z autorami powieści z dreszczykiem i inne atrakcje