Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego...
fot. Okładka książki

Najlepsze książki kulinarne. TOP 10

Marta Dymek, "Jadłonomia. Kuchnia roślinna – 100 przepisów nie tylko dla wegan"

Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziecie w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek – znanej z programu „Dzień Dobry TVN” autorki „Jadłonomii”, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści.

Zobacz również

Legnica: XXXIII Puchar Dolnego Śląska Silesia Cup w Karate Sportowym, zdjęcia

NOWE
Legnica: XXXIII Puchar Dolnego Śląska Silesia Cup w Karate Sportowym, zdjęcia

Kibice na meczu Korona II Kielce - GKS Rudki. Byliście? Szukajcie się na zdjęciach

Kibice na meczu Korona II Kielce - GKS Rudki. Byliście? Szukajcie się na zdjęciach

Polecamy

Leczenie medyczną marihuaną ograniczone. Masz jedną z tych chorób? Nie sięgaj po lek

Leczenie medyczną marihuaną ograniczone. Masz jedną z tych chorób? Nie sięgaj po lek

Obchody Światowego Dnia Ziemi w Muzeum Geologicznym. Piknik, prelekcje i wykłady

Obchody Światowego Dnia Ziemi w Muzeum Geologicznym. Piknik, prelekcje i wykłady

Ugryzł cię kleszcz? Nigdy nie zgadzaj się na tę metodę leczenia boreliozy

Ugryzł cię kleszcz? Nigdy nie zgadzaj się na tę metodę leczenia boreliozy